آزادی یک مادر زندانی با مشارکت دانش‌آموزان و خیرین در یزد بیش از ۱۹ هزار زن سرپرست خانوار در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت کمیته امداد هستند آیا کاهش وزن منجر به ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان به سرطان سینه می‌شود؟ دعوت از ۱۰ قایقران زن به اردوی تیم ملی + اسامی روند افزایشی مصرف شیرخشک در کشور| آیا الگوی تغذیه‌ای تغییر کرده است؟ ۱۲۸ گوشی در جیب دو زن سارق | پلیس چطور رد آنها را زد که فکرش را هم نمی‌کردند؟ چهارمین حرم اهل‌بیت (ع) در ایران که کمتر درباره‌اش شنیده‌اید | خواهر دیگر امام رضا (ع) کجا مدفون است؟ بانوان در حال فتح کردن بازار طلا هستند | ماجرای یک انقلاب خاموش در صنعت طلای ایران آیا مربی مشهدی هدایت تیم ملی بانوان کبدی را برعهده می‌گیرد؟ به خاطر شومیز خامه دوزی گل دار نجات ۲۰۳ نوزاد نارس در معرض آسیب شدید شبکیه چشم (ROP) در شیراز ۱۲۰۰ زن سرپرست خانوار از بیماری خاموش و خطرناک خود نجات یافتند | طرح غربالگری چه کرد؟ شیب کاهشی فرزندآوری سوم و چهارم و بیش از پنجم در ۳ سال اخیر| آیا طرح‌های تشویقی به نتیجه نرسیدند؟ تخفیف ویژه شهرداری مشهد برای مادران سه‌فرزندی | ۲۸۳۱ پدربزرگ پای کار فرزندآوری آمدند نقش پررنگ عوامل غیرقابل اصلاح در ابتلا به سرطان پستان
سرخط خبرها
گلایه‌های کاپیتان تیم بسکتبال بانوان مشهد| جمعه در مشهد بازی داریم

گلایه‌های کاپیتان تیم بسکتبال بانوان مشهد| جمعه در مشهد بازی داریم

  • کد خبر: ۳۷۲۵۲۸
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۰
کاپیتان تیم بسکتبال بانوان قهوه باتسام مشهد، خواستار حمایت جدی‌تر مسئولان و نهادهای شهری از نماینده مشهد در بالاترین سطح بسکتبال بانوان کشور شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سحر رضازاده با اشاره به شرایط خاص تیم در نخستین سال حضورش در لیگ برتر، خواستار حمایت جدی‌تر مسئولان و نهاد‌های شهری از نماینده مشهد در بالاترین سطح بسکتبال بانوان کشور شد و اظهار کرد: انتظار داشتیم در مشهد بیشتر مورد حمایت قرار بگیریم. مگر در این شهر چند تیم لیگ برتری باقی مانده که فرصتی برای توجه و پشتیبانی از آنها فراهم نمی‌شود؟ فکر می‌کنم در شرایط فعلی ورزش حرفه‌ای مشهد، باید از همین یکی دو تیم لیگ برتری حمایت کرد تا ورزش استان در سطح ملی جایگاه خود را حفظ کند.

وی افزود: اکثر تیم‌های لیگ برتر بسکتبال بانوان با بودجه‌های دولتی و حمایت نهاد‌های بزرگ مانند استقلال تهران، گروه خودروسازی بهمن، نفت آبادان و گاز تهران فعالیت می‌کنند، در حالی که ما با پشتوانه مجموعه‌ای خصوصی پا به این رقابت‌ها گذاشته‌ایم و بدون تکیه بر منابع دولتی در حال رقابت با این تیم‌های پرقدرت هستیم.

کاپیتان تیم بسکتبال بانوان قهوه باتسام مشهد با تأکید بر اهمیت حمایت‌های زیرساختی، گفت: اگر شهرداری یا سایر مجموعه‌های شهری در حداقل امکانات و زیرساخت‌ها از ما حمایت کنند، می‌توانیم رقابت نزدیک‌تری با تیم‌های قدرتمند داشته باشیم. تیم ما در سال نخست حضورش قرار دارد و طبیعی است که مسیر طولانی و پرفراز و نشیبی پیش رو داشته باشیم.

رضازاده ادامه داد: در نخستین فصل، کسب جایگاهی در میانه جدول برای ما نتیجه‌ای مطلوب محسوب می‌شود، اما برای موفقیت‌های بیشتر در سال‌های آینده باید با برنامه‌ریزی دقیق‌تر و تمرینات منسجم‌تر به میدان بیاییم.

کاپیتان تیم بسکتبال بانوان قهوه باتسام مشهد با اشاره به دیدار پیش‌رو گفت: در لیگ برتر بسکتبال بانوان، هفت تیم از تهران، یک تیم از آبادان و تنها ما از مشهد حضور داریم. هزینه‌های ما به دلیل رفت‌وآمد‌های طولانی تقریباً دو برابر سایر تیم‌هاست و با وجود قول‌هایی که از سوی شهرداری برای حمایت در این زمینه داده شد، هنوز اقدام مؤثری انجام نشده است. با این حال، باور داریم بزرگ‌ترین سرمایه و حامی واقعی ما، هواداران مشهدی هستند.

وی خاطرنشان کرد: دیدار این هفته تیم قهوه باتسام روز جمعه در مشهد برگزار می‌شود و حضور پرشور هواداران می‌تواند انگیزه‌ای مضاعف برای بازیکنان باشد. ورود برای تماشاگران رایگان است و امیدواریم بانوان ورزش‌دوست مشهدی با حضورشان در سالن، کنار ما باشند تا با حمایت آنها بتوانیم نمایش شایسته‌ای از بسکتبال مشهد به جا بگذاریم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.